بهترین روش پذیرایی در مراسم ترحیم

بهترین روش پذیرایی در مراسم ترحیم

بهترین روش پذیرایی در مراسم ترحیم

پذیرایی در مراسم ترحیم به دلیل فضای خاص و سنگین این مراسم، باید با دقت انجام شود. در اینجا چند نکته برای بهترین روش پذیرایی در این مراسم آورده شده است:

۱٫ انتخاب غذاهای ساده و سبک

   – از  مدل پذیرایی ساده مانند حلوا، خرما، میوه و کیک‌های ساده استفاده کنید. غذاهای سنگین و پیچیده مناسب این مراسم نیستند.
   – اگر وعده غذایی کامل ارائه می‌شود، از خوراک‌های سنتی و ساده مانند زرشک‌پلو با مرغ یا عدس‌پلو استفاده کنید.

۲٫ چیدمان ساده و مرتب

   – میزهای پذیرایی را به صورت ساده و منظم بچینید. استفاده از رومیزی‌های ساده و تیره رنگ می‌تواند مناسب باشد.
   – غذاها و نوشیدنی‌ها را به گونه‌ای بچینید که به راحتی در دسترس مهمانان قرار گیرد.

۳٫ نوشیدنی‌ها

   – معمولاً چای و قهوه در مراسم ترحیم سرو می‌شود. همچنین می‌توانید آب و آبمیوه‌های طبیعی نیز ارائه دهید.
   – استفاده از نوشیدنی‌های الکلی به هیچ وجه مناسب این مراسم نیست.

۴٫ ارائه غذا در ظروف مناسب

   استفاده از ظروف یکبار مصرف ساده و باکیفیت می‌تواند مناسب باشد. اگر از ظروف شیشه‌ای یا چینی استفاده می‌کنید، از طرح‌های ساده و کلاسیک استفاده کنید.

۵٫ رعایت سکوت و احترام

   – پذیرایی باید به آرامی و بدون ایجاد سر و صدا انجام شود. خدمه باید با احترام و آرامش به مهمانان سرویس دهند.
   – از هرگونه مکالمه بلند یا شوخی پرهیز کنید و فضای مراسم را آرام و محترمانه نگه دارید.

۶٫ توجه به نیازهای ویژه

   – در صورت وجود مهمانان مسن یا افرادی که نیازهای خاص دارند (مانند دیابت)، خوراکی‌های مناسب آن‌ها را نیز فراهم کنید.

۷٫ تهیه بسته‌های پذیرایی

   – برای راحتی بیشتر، می‌توانید بسته‌های پذیرایی شامل خرما، حلوا، و آب معدنی آماده کرده و به مهمانان ارائه دهید.
پذیرایی در این مراسم باید به نحوی انجام شود که آرامش و احترام فضای مراسم حفظ شود و به مهمانان حس راحتی و آرامش منتقل گردد.

 ایده پذیرایی در منزل برای مراسم ترحیم

 بهتر است میز یا محلی برای قرار دادن حلوا و خرما و نوشیدنی‌ها به طور منظم آماده باشد تا مهمانان بدون ایجاد بی‌نظمی بتوانند پذیرایی شوند. و  چند نفر را مسئول کنید تا با حوصله و آرامش به مهمانان چای، قهوه یا سایر خوراکی‌ها را سرو کنند و از تجمع و بی‌نظمی جلوگیری شود. خرما و حلوا این دو جزء اصلی پذیرایی در مراسم‌های ترحیم هستند
 میوه‌هایی مانند سیب، پرتقال و موز به صورت خرد شده و آماده در ظروف مناسب می‌توانند سرو شوند.
  چای سیاه، دمنوش‌های آرامش‌بخش مانند گل‌گاوزبان یا به‌لیمو و قهوه از انتخاب‌های معمول هستند.
 اگر فصل گرم است، استفاده از شربت‌های سبک مانند شربت بیدمشک یا آب خنک نیز مناسب است.
سرو غذا حتما به صورت سلف باشد تا مهمان بتوانند مرتب غذارا سرو کنند
 در صورت داشتن مهمانانی با نیازهای خاص (مانند روزه‌داران یا کسانی که مایل به انجام دعا یا نماز هستند)، فضای مناسب و آرامی برای انجام این اعمال فراهم کنید.
 اگر سر ناهار یا شام ندارید بهترین تایم بعد ظهر است بین شام  ناهار است و برای پذیرایی می‌توانید بسته‌های خوراکی کوچک شامل خرما، حلوا، میوه و مقداری شیرینی یا بیسکویت آماده کنید و در انتهای مراسم به صورت پک به مهمانان اهدا کنید.
با ما در اینستاگرام همراه باشید
گروه آوا و نوا

گروه آوا و نوا

امتیاز این مطلب
5/5

مطالب جذاب

Instagram WhatsApp WhatsApp
برای دیدن محصولات که دنبال آن هستید تایپ کنید.